Turistické známky
Klub českých turistů logo


Audiobedekr byl pořízen za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj ČR.


 

No. 2433 - Porcelánová zastávka Nová Role

Porcelánová zastávka v Nové Roli - Centrum služeb pro turisty je vstupní branou Návštěvnického centra Thun 1794. Nabízí expozici s tématem Příběh porcelánu, která Vám hravou formou objasní a ukáže proces, během kterého z bílého kaolinu vznikne hrníček nebo talířek. Z Porcelánové zastávky máte možnost dále pokračovat v prohlídce výrobního provozu. A případní zájemci si také mohou ten svůj "kousek" vlastnoručně ozdobit v Porcelánové školičce. Porcelánová zastávka a Návštěvnické centrum Thun 1794 jsou atraktivní pro všechny věkové kategorie. Toto místo je spolu s Muzeem Jana Bechera a Návštěvnickým centrem sklárny Moser v Karlových Varech součástí projektu Po stopách tradice Karlovarska. http://www.thun.cz/cz/clanek/624-porcelanova-zastavka.html


Informace
No.:
2433

Stát:
Česká republika

Kategorie:
(nezařazeno)

Poloha:
50.270278 12.777222

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 2433 - Porcelánová zastávka Nová Role



Prodejní místa
Porcelánová zastávka, Nová Role




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Vratislav Blažek
Vratislav Blažek
TN 2433
Nálepky i známky dostupné přímo v návštěvnickém centru-muzeu. Prohlídka závodu se i za 160,-Kč vyplatí,je to paráda,doporučuji všem i rodinám s dětmi!!!
Úžasný pán průvodce...děkujeme.
 
© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 All right reserved Gappa - tvorba webových stránek